FUTBOL
Esports Futbol 18/01/2012

La FIFA i l'ECA estudien assegurances per als jugadors internacionals i compensacions per als clubs

La FIFA ha dit que tornarà a estudiar aquest assumpte que fa temps que els clubs reclamen amb més deteniment durant els propers mesos

Efe
1 min

ZuricLa FIFA i l'Associació Europa de Clubs (ECA) han debatut aquest dimecres sobre les assegurances dels jugadors en els partits internacionals de la màxima categoria, les compensacions financeres als clubs relacionades amb la Copa del Món i les estructures de governabilitat de la FIFA.

Segons ha informat la FIFA, tots dos organismes han mantingut una reunió a la seu de Zuric (Suïssa) i han acordat que tornaran a estudiar aquests assumptes amb més deteniment en els propers mesos.

El president de la FIFA, Joseph Blatter, i el seu homòleg a l'ECA, Karl-Heinz Rummenigge, han encapçalat la trobada, en què també han participat en representació de la federació internacional Theo Zwanziger, membre del Comitè Executiu i president de la Comissió de l'Estatut del Jugador, Markus Kattner, vicesecretari general, i Marc Villiger, representant legal principal.

Per part de l'ECA, també hi han assistit el vicepresident primer, Umberto Gandini, el president del Barça i vicepresident segon de l'ECA, Sandro Rosell, i el secretari general, Michele Centenaro.

stats