FUTBOL
Esports Futbol 25/05/2012

La FIFA aprova una assegurança que cobrirà les lesions dels jugadors internacionals

La pòlissa cobrirà els jugadors des de primers de setembre, mentre que per a l'Eurocopa la UEFA ja ha tancat una altra assegurança que cobreix possibles lesions durant el torneig

Efe
1 min

BudapestLa FIFA ha aprovat aquest divendres la contractació d'una assegurança que cobrirà –amb un màxim anual per futbolista de 9,7 milions de dòlars– les lesions dels jugadors internacionals en els partits amb les seves seleccions.

La FIFA pagarà a partir de setembre 75 milions de dòlars anuals per una assegurança que cobreix fins a 27.000 dòlars diaris i un màxim de 9,7 milions de dòlars anuals en cas de lesió, segons ha indicat el secretari general de l'organització, Jerome Valcke.

El pagament de l'assegurança s'establirà en funció de la fitxa del jugador, però en cap cas se superarà el límit màxim de 9,7 milions de dòlars.

"És una decisió molt important i un gran pas endavant", ha assegurat Valcke als delegats de la FIFA reunits al congrés anual que ha acabat aquest divendres a Budapest. Amb aquesta decisió es tanca una agra disputa entre els clubs, d'una banda, i la FIFA i la UEFA, de l'altra, sobre la despesa econòmica que comportaven per als equips les lesions que els jugadors patien en els tornejos internacionals.

La pòlissa cobrirà els jugadors des de primers de setembre, mentre que per a l'Eurocopa la UEFA ja ha tancat una altra assegurança que cobreix possibles lesions durant el torneig.

stats