Futbol Català
Esports Futbol 14/09/2011

La Federació Catalana presenta una querella per falsificació i estafa contra l'expresident Casals

L'organisme ha respost amb aquest cop d'efecte a la demanda de dos assessors de Jordi Casals per la rescisió del seu contracte, també inclosos en la querella

Albert Solé
1 min
Casals, a la seva seu al Palau de Congressos

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol ha fet un pas històric presentant una querella per falsificació i estafa processal contra l'expresident del mateix organisme Jordi Casals. Aquest dimecres el president actual, Andreu Subies, ha hagut d'anar al jutjat per dues demandes de dos exassessors de Casals a la Federació, Jesús Palau i Jesús Dorado, també inclosos en la querella. Subies, quan va entrar al càrrec el mes de març passat va decidir rescindir unilateralment els contractes de Dorado i Casals (quasi 400.000 euros anuals entre els dos) perquè cap del dos havia passat per l'aprovació de la junta, si no que els havia signat Jordi Casals sense que ho sabessin els seus companys de la directiva.

Jesús Palau i Jesús Dorado van decidir demandar la Federació per haver trencat el contracte, però la Federació ha contraatacat amb una querella contra Casals, que és qui va signar els contractes, i contra els beneficiaris dels mateixos, perquè els advocats s'han adonat que els contractes estan falsificats. Andreu Subies ja va insinuar en una entrevista recent en aquest diari que podria fer un pas d'aquest tipus contra Jordi Casals.

stats