Selecció catalana
Esports Futbol 03/10/2011

La Federació Catalana de Futbol ratifica Johan Cruyff com a seleccionador català

Tot i els rumors que apuntaven en sentit contrari, l'holandès seguirà al càrrec després d'una trobada amb el president de la FCF Andreu Subies fa 10 dies

Albert Solé
1 min

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet oficial aquesta tarda que Johan Cruyff seguirà sent el seleccionador català absolut per al partit d'aquest Nadal, tot i les especulacions que hi havia sobre la seva continuïtat.

La primera trobada cara a cara entre Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, i Johan Cruyff ha sigut fa poc dies, sis mesos després que Subies guanyés les eleccions, cosa que indicava que la relació no era gens fluïda. De fet, en una entrevista a aquest diari el 2 de setembre, el president de la FCF va dir: "No tinc cap relació amb Cruyff, i si no en tinc és difícil que continuï".

Doncs el 23 de setembre van decidir trencar el gel i es van reunir a la seu del Cruyff Institute, on van parlar de tot. Primer ho van aprofitar per conèixer-se mútuament, ja que tot i que Andreu Subies era vicepresident de la Federació quan l'expresident Jordi Casals va fitxar Cruyff, no havien parlat mai. La sintonia entre Andreu Subies i Johan Cruyff va ser bona, i s'han citat per a una segona reunió per acabar de lligar-ho tot. De totes maneres, en la reunió de la junta directiva de la Federació d'aquesta tarda Andreu Subies ha informat els seus companys de junta de com va anar la reunió, i al final se l'ha ratificar en el càrrec.

stats