Futbol internacional
Esports Futbol 26/08/2011

El Fenerbahçe demana ara que el baixin de categoria

Després que l'escàndol dels partits arreglats el deixés fora de la Lliga de Campions, ara el Fenerbahçe ha demanat a la Federació Turca de futbol que el faci descendir

Redacció
1 min

BarcelonaDimecres a la tarda se sabia que la UEFA havia instat la Federació Turca de futbol a no deixar participar el Fenerbahçe a la Champions arran d'un escàndol de partits arreglats. Al final, els blau-i-grocs cedien el seu lloc al Trabzonspor. Aquest divendres, però, l'afer ha anat una passa més lluny.

La directiva del club ha demanat a la Federació que el descendeixi de categoria. Els mandataris del Fenerbahçe argumenten que així podran fer front a una temporada menys exigent i podran manegar millor les conseqüències del cas.

Una d'elles, per exemple, és que el seu president, Aziz Yildirim, a més d'una trentena de futbolistes i directius, hagi acabat a la presó per l'afer.

La petició l'han fet a través d'un comunicat en què informen que: "El nostre vicepresident, Ali Koç, i el membre del consell d'administració Ali Yildirim, han tramitat la nostra petició a la Federació per jugar a una categoria menor".

Les accions del Fenerbahçe van caure un 18% dimecres a la tarda després de saber-se que quedava exclòs de la Lliga de Campions.

stats