COPA DEL REI
Esports Futbol 31/01/2012

L'Athletic s'acosta a la final imposant-se al camp del Mirandés (1-2)

Dos gols de Fernando Llorente acosten l'Athletic a la segona final de Copa en els darrers quatre anys

T.p.
Fernando Llorente celebrant el seu segon gol al camp del Mirandés

BarcelonaEl somni del Mirandés va topar amb la solidesa de l'Athletic Club, que ahir es va imposar en el partit d'anada de les semifinals de la Copa a l'estadi d'Anduva per 1-2 gràcies a dos gols d'un Fernando Llorente en estat de gràcia. El gol de Lambarri en el darrer minut va fer justícia a l'esforç dels locals.

El davanter dels bascos va fer el primer gol amb una rematada de cap als 17 minuts del primer temps i poc després es va inventar una jugada individual preciosa que va acabar al fons de la porteria. Llorente ha marcat cinc gols en els darrers quatre dies, doncs dissabte ja va marcar tres gols al camp del Rayo Vallecano.

L'equip de Segona B ho va intentar de totes les maneres per acostar-se a la porteria de Gorka, però el seu domini de la pilota no es va traduïr en ocasions gràcies a la bona feina defensiva de l'equip de Bielsa. Una de les millors ocasions locals ha estat un cop de cap de César Caneda als 78 minuts que Gorka Iraizoz ha salvat amb una gran aturada. En el darrer minut però, Lambarri ha fet el gol que feia justícia a l'esforç del Mirandés, el 1-2 definitiu.

La tornada es juga dimarts vinent a l'estadi de San Mamés, amb el Mirandés, que s'ha convertit en el segon equip de Segona B en arribar a les semifinals de Copa, amb poques opcions d'evitar que l'Athletic jugui la seva segona final de Copa en els darrers quatre anys.