Futbol
Esports Futbol 05/01/2012

Florentino Pérez: "La samarreta del Madrid simbolitza valors irrenunciables"

El president del Reial Madrid ha assegurat aquest dijous que el Reial Madrid no deixa de treballar "ni un sol minut" per estar a l'altura del seu passat

Efe
1 min
Florentino Pérez.

MadridEl president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha assegurat aquest dijous que el Reial Madrid no deixa de treballar "ni un sol minut" per estar a l'altura del seu passat.

"Ara aquest club no té res a veure amb aquell que uns entusiastes van crear el 1902. Avui és un club universal, modern i exemplar. Però si hem arribat fins aquí és perquè aquells que el van fundar van traslladar a les generacions següents aquest sentiment que és el madridisme", ha dit Pérez.

Segons el president del Reial Madrid, "gegants com Santiago Bernabéu o Di Stéfano ens van ensenyar el camí, el rumb i l'estil per aconseguir els títols. Ells van canviar la història del nostre club. Som conscients de les dificultats, de la competitivitat que cada vegada és més gran", ha dit durant un discurs pronunciat al Santiago Bernabéu amb motiu de la presentació d'un llibre.

"La nostra cultura esportiva està reflectida en aquest llibre. Compromís, lliurament, talent, esperit de superació, respecte a l'adversari, solidaritat, honradesa i una ànsia insaciable de títols. La història del Reial Madrid és la narració d'una passió col·lectiva per l'esport. La samarreta del Madrid simbolitza valors irrenunciables", ha afegit.

stats