Reial Madrid
Esports Futbol 03/06/2011

Florentino Pérez no s'aturarà "fins a guanyar la desena" Lliga de Campions

El president del Reial Madrid ha ofert un discurs carregat d'enyorança i afecte a Zinedine Zidane i ha expressat les seves intencions futures

Efe
1 min
Zinedine Zidane i Florentino Pérez.

MadridFlorentino Pérez, president del Reial Madrid, s'ha mostrat avui contundent durant l'acte de presentació d'un llibre sobre Zinedine Zidane, L'elegància de l'heroi senzill, en afirmar que no s'aturarà "fins a guanyar la desena" Lliga de Campions amb el conjunt blanc .

El màxim mandatari madridista ha ofert un discurs carregat d'enyorança i afecte a Zidane i, en rememorar el gol del francès a la final de la Lliga de Campions de 2000 davant el Bayern Leverkusen alemany, ha expressat les seves intencions futures.

"Va ser el gol d'un geni, un artista, però encara revisc en el meu cap altres jugades d'ell. Avui tenim la fortuna de tenir-lo en el nostre record i de forma activa en el Reial Madrid. No pararé fins a guanyar la desena", ha dit en presència de l'entrenador José Mourinho, del director de Relacions Institucionals, Emilio Butragueño, i del mateix Zinedine Zidane.

stats