Esports Futbol 14/12/2011

El tècnic de l'Al-Sadd diu que s'encomanarà a Déu, "l'únic que ens pot ajudar", per guanyar el Barça

Jorge Fossati diu que el d'aquest dijous contra el Barça serà "un partit històric" i que no té cap "fòrmula màgica" per enfrontar-se als de Pep Guardiola

Efe
1 min
Jorge Fossati, tècnic de l'Al-Sadd, durant un entrenament. TORU YAMANAKA / AFP PHOTO

TòquioL'entrenador de l'Al Sadd qatarià, l'uruguaià Jorge Fossati, ha afirmat en la prèvia del seu "partit històric" contra el Barça que intentaran jugar "al màxim" perquè es doni "la il·lògica" que els permeti jugar la final.

"Des de la lògica sabem que les nostres possibilitats són menors, ningú discuteix qui és el favorit, però intentarem que en el futbol es doni la il·lògica", ha dit Fossati. Segons l'uruguaià, les claus per vèncer el Barça és tractar de "no canviar res", mantenir-se "superconcentrat", portar el seu futbol "a la seva màxima potència" i tenir "la convicció que per minúscules que siguin", tenen les seves possibilitats.

Segons la seva opinió, el factor sort "cal buscar-lo" i ha indicat que en el seu duel contra l'actual campió d'Europa no té "una fórmula màgica", de manera que s'ha d'encomanar, ha ironitzat, a "l'únic que ens pot ajudar, a Déu ".

Pel que fa a l'entrenador del Barça, Josep Guardiola, ha afirmat que l'admira i el respecta "pel que és com a entrenador i pel que ha estat com a jugador", i ha confirmat que a Qatar, país en què va jugar el català, el recorden com "un exemple de professional".

Fossati ha destacat que l'únic avantatge que tenen respecte el seu rival per al partit d'aquest dijous és que es troben "més adaptats (al canvi horari) que ells", un problema per als jugadors del Barça que segons l'uruguaià "és real, no és cap excusa".

stats