REIAL MADRID
Esports Futbol 26/01/2011

Jorge Valdano: "Si cal prendre distància amb Mourinho, es pren"

El director general del Reial Madrid ha dit que el que vol el club és que Mourinho "estigui còmode" i que no volen que la situació "incomodi la massa social del club"

Redacció
1 min

MadridJorge Valdano, director general del Reial Madrid, ha dit quan ha acabat el partit de la Copa del Rei contra el Sevilla que "el club vol que Mourinho estigui còmode i, si cal prendre distància perquè se senti bé, es pren".

En declaracions a Canal+, Valdano ha volgut tancar així la polèmica que manté el tècnic portuguès José Mourinho amb ell des de fa unes setmanes. Amb aquestes paraules, ha apel·lat al sentit comú per acabar amb el conflicte que té ell amb l'entrenador del Reial Madrid, que recentment ha afirmat que ell només parla amb el president del club, Florentino Pérez i amb José Ángel Sánchez, director general executiu de l'entitat.

"El club vol que Mourinho se senti còmode, el nostre enemic són els adversaris com el Sevilla i és aquí on cal concentrar les energies. El madridisme no vol que aquesta situació incomodi a la massa social del club", ha subratllat Valdano.

stats