LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 07/05/2011

El Manchester City perd al camp de l'Everton, però el Tottenham no ho aprofita i empata amb el Blackpool

Si demà el Liverpool guanyés a Craven Cottage, el camp del Fulham, els de Kenny Dalglish tornarien a superar els 'Spurs' a la classificació i els traurien d'Europa

Adrià Soldevila
1 min
David Silva es lamenta per la derrota del seu equip al camp de l'Everton.

BarcelonaEl Manchester City ha perdut avui una bona oportunitat per assegurar la seva plaça de Lliga de Campions, en el partit de la jornada 36 disputat a Goodison Park, estadi de l'Everton de Mikel Arteta.

Els homes de Mancini han començat avançant-se al marcador, amb un gol de l'exblaugrana Touré Yaya al minut 28, però a la segona part els locals han pogut remuntar el partit. Al minut 66, Distin ha marcat el gol de l'empat i, al 72, Osman ha fet el gol que ha donat els tres punts a l'Everton i ha posat en perill la quarta posició del City, que es podia veure amenaçat pel Tottenham, si aquest guanyava el Blackpool.

Però no ha estat així i el Tottenham tampoc ha aconseguit els tres punts. Els de Harry Redknapp han dominat durant els 90 minuts, però no han estat encertats de cara a porteria, tot el contrari que el Blackpool, que ha tingut poques opcions, però que ha aconseguit els mateixos gols que els londinencs. Al minut 61 de partit, un penal pels visitants ha estat parat per Gomes, el porter local, que en el refús ha sortit disparat a buscar la pilota amb tanta mala fortuna que ha comès un segon penal, aquest cop transformat per Adam. Als minuts finals, però, el Tottenham ha pogut salvar un punt amb un golàs de Jermaine Defoe, encara que no serveix per seguir pressionant el City a la lluita per la Champions League.

El punt serveix al Blackpool per sortir de la zona del descens, en la qual s'hi mantenen el Wigan de Robert Martínez, que ha empatat al camp de l'Aston Villa. El Wolverhampton, que juga demà amb el West Bromwich Albion i el West Ham, que ha empatat amb el Blackburn.

stats