Vila-real
Esports Futbol 24/01/2011

Garrido: "Era molt important mantenir la 3a plaça, perquè és l'objectiu principal de l'equip"

L'entrenador ha dit que "el passat és el passat i hem de centrar-nos en cada partit. Sabem que hem d'estar al màxim nivell i ser exigents si volem guanyar”

Redacció
1 min
Juan Carlos Garrido, tècnic del Vila-real

Vila-realL'entrenador del Vila-real, Juan Carlos Garrido, s'ha mostrat “orgullós” del joc del seu equip i “molt content per l'esforç i el treball” dels seus jugadors.

El tècnic ha destacat que la victòria del seu equip era “molt important per seguir a la tercera plaça” que, segons el tècnic, “és l'objectiu principal” dels groguets aquesta temporada.

Tot i la victòria, l'entrenador del Vila-real ha reconegut que “ha estat un partit complicat, com tots els d'aquesta Lliga”; i ha assegurat que la Reial Societat “ens ha complicat, i molt, les coses perquè és un gran equip”.

Garrido ha explicat: “Estant on estem, és normal que l'exigència sigui màxima i, per això, sabem que només ens serveix guanyar cada partit. El passat és el passat i hem de centrar-nos en cada partit. Tal i com hem vist avui, sabem que hem d'estar al màxim nivell i ser exigents si volem guanyar”.

L'entrenador ha destacat el bon treball i l'esforç dels seus jugadors a cada partit. “Hem remuntat el resultat i això és per felicitar l'equip, els jugadors ho estan donant tot i això és per felicitar-los i agraïr-los la lluita i el treball en cada partit. Sabem que a partir d'ara serà complicat, però mantenim la il·lusió de continuar a dalt”.

stats