Vila-real
Esports Futbol 05/12/2010

Garrido: "És un gran resultat, sobretot perquè també han perdut el València i l'Atlètic de Madrid"

L'entrenador del Vila-real considera que els 6 punts de marge que té l'equip a la zona Chàmpions són "un premi al treball realitzat" tot i que "encara queda molt"

Redacció
1 min
Juan Carlos Garrido, entrenador del Vila-real, en el partit contra el Sevilla

Vila-realJuan Carlos Garrido, entrenador del Vila-real, ha destacat la importància de la victòria d'avui contra el Sevilla ja que es tracta d'un rival directe en la lluita per la Champions i per haver coincidit amb les derrotes de València i Atlètic de Madrid.“Veient els resultats de la jornada i les derrotes d'equips com València i Atlètic de Madrid, considero que és un gran resultat; a més, ens permet tenir sis punts d'avantatge a la Lliga de Campions, un bon avantatge”. I ha afegit que “malgrat que encara queda molt, són sens dubte un premi al treball realitzat”.

Garrido ha destacat que la victòria ha estat molt complicada. “Sabíem que ens trobaríem un equip fort i ferit, i que no seria gens senzill. I en alguns moments el Sevilla ha apretat molt, però l'equip ha sabut guanyar i sumar aquests tres punts”, ha comentat.

“El partit ha tingut dues parts. A la primera, l'equip ha sortit molt convençut, ha fet el seu joc i ha fet mèrits per aconseguir un premi més gran; mentre que a la segona l'equip s'ha endarrerit una mica i ha treballat molt dur per aconseguir la victòria”, ha explicat Garrido. I ha afegit que “al segon temps no hem pogut jugar el nostre joc, però en canvi hem fet un treball fort i seriós en defensa”.

stats