Barça
Esports Futbol 16/01/2013

'La Gazzetta dello Sport' situa Guardiola al Bayern Munic en un 99% de possibilitats

El rotatiu italià assegura, fins i tot, que l'acord es pot tancar aquest dimecres i que comprometrà l'exblaugrana a partir del curs 2013/14

Ara
1 min
L'acord entre Guardiola i el Bayern, a la web de 'La Gazzetta dello Sport'

BarcelonaMunic podria ser el destí de Pep Guardiola per al curs 2013/14. El diari esportiu italià 'La Gazzetta dello Sport' assegura que l'extècnic del Barça ha arribat a un acord amb el Bayern Munic "en un 99%" i afirma que, fins i tot, es podria fer oficial aquest dimecres.

El rotatiu afirma que, tot i haver negociat amb diversos clubs anglesos per entrenar a la Premier League, lliga que afirma que desitja conèixer, serà la Bundesliga el següent salt en la carrera de Guardiola. Les negociacions fa mesos que s'allarguen però ara sembla que han donat un últim gir que acosta les dues postures, molt pròximes a la confirmació. Això implicaria l'adéu de Jupp Heynckes, actual tècnic del Bayern, que és líder de la Bundesliga amb 9 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Bayer Leverkusen, i 12 sobre el Borussia de Dortmund. A la Champions s'enfrontarà a vuitens amb l'Arsenal.

stats