FUTBOL
Esports Futbol 23/11/2011

El Granada-Mallorca es reprendrà en minut 61 a porta tancada a Los Cármenes

El partit va ser suspès després de l'impacte d'un paraigua a la cara d'un àrbitre assistent. El Granada ha estat multat amb 6.000 euros i amb el càrrec de totes les despeses de l'organització del partit

Efe
1 min

MadridEl Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha acordat aquest dimecres que el Granada-Mallorca, suspès el dia 20 després de l'impacte d'un paraigua a la cara d'un àrbitre assistent, es reprengui en el minut 61 a porta tancada en el propi estadi Nou Els Cármenes de Granada.

La RFEF determinarà el dia i l'hora en què es reprendrà la trobada, corresponent a la tretzena jornada de Primera Divisió, que va ser suspès per l'àrbitre Clos Gómez quan un paraigua llançat des de la grada per un menor va arribar a un dels seus assistents.

Segons ha informat la RFEF, "podran accedir al camp els directius dels dos clubs, el personal tècnic i auxiliar dels mateixos i els representants acreditats dels mitjans de comunicació escrits i audiovisuals, podent continuar la seva retransmissió". Les despeses d'organització de la trobada, inclosos els originats per desplaçament i allotjament, seran íntegrament a càrrec del Granada.

El Comitè de Competició, integrat per Alfredo Florez, Miguel Cardenal i Enrique Arnaldo, ha explicat que la seva resolució "s'adopta sense perjudici de les conseqüències disciplinàries que es derivin dels fets esdevinguts" en la trobada i va acordar multar el Granada amb 6.000 euros i apercebre amb la clausura de les seves instal·lacions esportives en cas de reincidència, segons el Codi Disciplinari de la RFEF.

stats