Hèrcules
Esports Futbol 10/01/2011

L'Hèrcules, sense Drenthe, rep un Atlètic de Madrid que lluita per entrar a la zona de Chàmpions

El jugador holandès és la baixa més significativa dels alacantins, mentre els madrilenys recuperen el golejador Diego Forlán per al partit d'aquest dilluns

Redacció
1 min

AlacantL'Hèrcules, que no comptarà amb el migcampista holandès Royston Drenthe, intentarà oferir la seva millor versió per superar, a casa, un Atlètic de Madrid que no ha perdut en els últims 6 partits, però que necessita la victòria per no despenjar-se de la lluita per entrar a la Champions.

L'absència del jugador és significativa pel quadre alacantí, però tot i que l'holandès ja és a Alacant, no entra als plans d'Esteban Vigo per un partit on l'entrenador recupera el lateral Francisco Peña i el davanter 'Tote'.

Les úniques baixes per l'Hèrcules són les del migcampista portuguès Tiago Gomes, per motius físics; a més de Javier Farinós, qui encara no ha pogut debutar aquesta temporada, tot i que ja es troba a la recta final de la seva recuperació.

D'altra banda, l'Atètic de Madrid vol ampliar la seva bona ratxa, ja que acumula sis partits seguits sense perdre, i tan sols dos gols encaixats. Per aconseguir-ho, l'equip que entrena Quique Sánchez Flores recupera Diego Forlan, ja recuperat de la lesió al turmell; si bé el jugador encara no està al cent per cent i, molt probablement, començarà el partit a la banqueta.

L'altre dubte és saber qui ocuparà el lloc de Tiago Mendes al mig del camp, que o bé podria ser per Paulo Assuncao o bé per Mario Suárez.

stats