HÈRCULES
Esports Futbol 20/03/2011

L'Osasuna goleja al Rico Pérez i deixa l'Hèrcules com a cuer de la Primera Divisió (0-4)

L'Hèrcules segueix en caiguda lliure i aquesta tarda ha sumat una derrota més que el deixa en el darrer lloc de la taula empatat amb l'Almeria

Drenthe i Cejudo, en una acció del joc

BarcelonaL'Osasuna ha passar per sobre de l'Hèrcules i s'ha emportat un còmode i merescut triomf de l'estadi Rico Pérez (0-4), en un partit en què el conjunt navarrès ha estat millor des del xiulet inicial i s'ha donat un festí de gols davant un rival que s'enfonsa en la classificació.

L'Osasuna ha jugat a plaer des del primer minut. El conjunt navarrès no només ha mantingut a ratlla a l'Hèrcules, sinó que, malgrat la seva condició de visitant, ha sortir al terreny de joc amb la idea de fer-se amo de la pilota. Aquest control del joc li ha donat fruit a l'equip de José Luis Mendilibar, que ha trobar el gol en la primera gran oportunitat del partit.

Ha sigut als deu minuts de joc, moment en què Cejudo s'ha endinsat a l'àrea alacantina i el seu centre-xut ha acabat en gol. El més llest va ser Camuñas, que només ha hagut d'empènyer la pilota al fons de la porteria des de l'àrea petita.

L'Osasuna ha seguit sent el dominador del xoc i el va ratificar amb el segon gol, obra de Nelson després d'aprofitar al segon pal un centre de Sola mal rebutjat per Calatayud.

L'Hèrcules ho ha intentat sense fortuna en diverses oportunitats en l'arrencada de la segona meitat i, per si hi havia alguna opció de remuntada local, l'Osasuna ha acabat per sentenciar el xoc amb un gol de Vadocz, que ha rematat un servei de falta des de la banda esquerra de l'atac.

Aquest gol ha acabat amb les aspiracions de l'Hèrcules i també amb la seva moral, mentre que l'Osasuna no s'ha apiadat. Kike Sola, als 66 minuts, s'ha tornat a aprofitar de la debilitat defensiva del conjunt alacantí per marcar el quart gol visitant.

Fitxa tècnica:

0. Hèrcules: Calatayud, Juanra, Abraham Paz, Pamarot, Pulhac (Cristian, m.56), Farinós, Abel Aguilar, Kiko, Valdez (Sendoa, m.87), Drenthe i Portillo.

4. Osasuna: Ricardo; Nelson (Damià, m.80), Lolo, Sergio, Monreal, Masoud, Vadocz, Puñal, Cejudo (Flaño, m.62), Camuñas i Sola (Calleja, m.71).

Gols: 0-1, M.10: Camuñas. 0-2, m.35: Nelson. 0-3, m.60: Vadocz. 0-4, m.66: Sola.

Àrbitre: Iturralde González (Col.legi Basc). Ha amonestat Kiko i Valdez, per l'Hèrcules, i a Lolo, Puñal, Damià i Sola, per l'Osasuna.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 29 de Lliga disputat a l'estadi Rico Pérez d'Alacant davant uns 17.000 espectadors