Hèrcules
Esports Futbol 05/12/2010

L'Hèrcules, que recupera Calatayud i Drenthe, busca la seva segona victòria com a visitant a Corunya

Els alacantins, que s'han hagut de desplaçar fins A Corunya amb autocar per la vaga de controladors aeris, tan sols ha guanyat al Camp Nou com a visitant

Redacció
1 min

BarcelonaL'Hèrcules afronta el partit al camp del Depor amb la intenció de trencar amb la seva mala ratxa com a visitant (on tan sols han guanyat un partit, al Camp Nou). No serà fàcil, perquè els jugadors d'Esteban Vigo han hagut de desplaçar-se des d'Alacant fins a La Corunya per carretera, quan tenien previst fer-ho en avió.

Pel partit de demà, el “Boquerón” introduirà alguns canvis a l'onze inicial, malgrat la victòria de la setmana passada contra el Llevant. Els més significatius són els del porter Calatayud (després de complir el partit de sanció) i Drenthe (que no ha pogut jugar les dues últimes setmanes). En canvi, en el capítol de baixes, l'Hèrcules no podrà comptar amb Rufete, per problemes físics; a més de Farinós, qui ni tan sols ha pogut debutar aquesta temporada.

El seu rival, el Deportivo, intentaran passar pàgina de la golejada encaixada al Sardinero, ara fa una setmana. Per aconseguir-ho, Miguel Ángel Lotina podria reforçar el mig del camp amb Urreta i Saúl; a més d'incloure Adrián López com a referent en atac.

stats