Hèrcules
Esports Futbol 27/02/2011

Hèrcules i Getafe hi posen les oportunitats, però es descuiden de marcar els gols (0-0)

Els dos equips han empatat a zero en un duel en què no han faltat les oportunitats, ja que qualsevol dels dos hagués pogut batre la porteria rival

El 'Cata' Díaz (Getafe) tapa amb el cos un llançament de Tote

AlacantHèrcules i Getafe han empatat a zero en un duel en què no hi ha hagut gols però no han faltat oportunitats, ja que qualsevol dels dos hagués pogut batre la porteria rival.

Els primers compassos no han tingut un dominador clar. Els alacantins tenien més la pilota, però el Getafe també tenia ganes de buscar la porteria rival i aprofitava els espais que deixaven els locals en defensa.

La primera gran oportunitat del partit ha estat per l'Hèrcules, però la rematada de Thomert a l'àrea petita, després de la centrada de Tiago Gomes, ha sortit per sobre de la porteria de Codina.

Portillo, que aquest diumenge formava parella atacant amb Trezeguet, ha provat sort als 18 minuts. A la jugada següent, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Tote per fora de joc del davanter de l'Hèrcules.

El domini local, no obstant, s'ha diluït a mesura que passaven els minuts mentre el Getafe es trobava millor sobre el terreny de joc, encara que buscava el gol al contraatac.

A la recta final de la primera part el gol ha estat a punt d'arribar pels de Míchel. Primer, Rafa ha enviat alta una rematada des de l'àrea petita, i poc després Colunga ha xutat al pal.

A la represa, l'Hèrcules ha buscat amb molta insistència la porteria rival. Trezeguet ha tingut les millors ocasions, primer amb una rematada de cap i després xutant desviat una centrada de Tote.

A mesura que passaven els minuts el partit s'ha tornat a obrir i el Getafe ha tingut les seves opcions per marcar, especialment en un cop de cap de Miku que ha estat a punt de sorprendre Calatayud.

El propi davanter veneçolà ha demanat mans dins l'àrea poc abans del final; i a la jugada següent Cristian ha xutat al travesser de la porteria del Getafe quan l'afició ja cantava el gol.

L'Hèrcules ha acabat el partit amb 10 homes per l'expulsió de Pulhac, fet que ha aprofitat el Getafe per buscar el gol, tot i que sense èxit.

Hèrcules 0 – Getafe 0

HÈRCULES: Calatayud; Juanra, Abraham Paz, Pamarot, Pulhac, Farinós (Frizler, 76'), Tiago Gomes, Tote (Kiko, 70'), Thomert (Cristian, 56'), Portillo i Trezeguet.

GETAFE: Codina; Miguel Torres, Cata Díaz, Rafa, Mané, Pedro Ríos (Del Moral, 46'), Víctor Sánchez, Casquero, Gavilán (Arizmendi, 85'), Colunga (Parejo, 68') i Miku.

ÀRBITRE: Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Targetes grogues a Pamarot, Cata Díaz i Mané. Targeta vermella a Pulhac (90').

ESTADI: Rico Pérez d'Alacant, uns 18.000 espectadors.