Hèrcules
Esports Futbol 20/03/2011

L'Hèrcules vol aprofitar la feblesa de l'Osasuna fora de casa per acostar-se als llocs de permanència

L'Hèrcules només suma un triomf en deu partits i acumula 5 jornades sense guanyar, mentre que l'Osasuna, amb 6 punts més, té moltes dificultats per puntuar fora de casa

Martí Molina
1 min
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol de Thomert, el tercer.

AlacantHèrcules i Osasuna s'enfronten aquest diumenge (Alacant, 17 h) en un partit que estarà marcat per la lluita per eludir el descens a Segona Divisió i que, mentre que els alacantins necessiten guanyar per acostar-se a la permanència, els navarresos volen la victòria per allunyar-se gairebé definitivament de la zona de perill.

L'Hèrcules acumula cinc jornades sense guanyar i només un triomf en els últims deu partits i l'Osasuna, que té sis punts més a la classificació, és un equip que té moltes dificultats per puntuar fora de casa. Malgrat que els de Pamplona van trencar a Màlaga una ratxa de més d'un any sense guanyar a domicili, aquesta temporada tan sols han sumat cinc punts fora del Reyno de Navarra.

Per aquest partit, els locals tenen les baixes dels lesionats Jorge López Marco 'Tote', David Trezeguet, Francisco Peña i Olivier Thomert; a més de Tiago Gomes i el porter Piet Velthuizen, amb problemes físics. En canvi, recuperen Royston Drenthe.

D'altra banda, els navarresos també tenen moltes baixes a l'equip. A més de Rúper, lesionat de llarga durada, el conjunt també té quatre baixes importants: Javad Nekounam i Fernando Soriano per lesió; i Walter Pandiani i Carlos Aranda per lesió. Recupera,però, el central Sergio Fernández després de complir un partit de sanció.

stats