Hèrcules
Esports Futbol 20/12/2010

L'Hèrcules, amb 7 baixes, busca la segona victòria fora de casa al camp del Ràcing de Santander

Ràcing i Hèrcules, ambdós eliminats de la Copa del Rei, busquen sumar 3 punts que els permetin situar-se a la zona mitja de la taula en l'últim partit de Lliga de l'any

Redacció
1 min

SantanderL'Hèrcules té un partit difícil al Sardinero, no només perquè tan sols ha aconseguit una victòria a domicili, aquesta temporada, sinó també perquè fins a 7 jugadors són baixa; 5 dels quals, titulars.

No podran jugar els centrals Abraham Paz i Noé Pamarot, el migcampista Royston Drenthe i el davanter Nelson Haedo Valdez, tots baixa per acumulació de targetes. Mentre els migcampistes Tiago Gomes, Olivier Thomert i Javier Farinós ho són per motius físics. En contra, Matías Fritzler torna a la convocatòria després de cumplir un partit de sanció.

És per això que Esteban Vigo, entrenador dels alacantins, ha convocat tots els jugadors del primer equip disponibles, inclosos els tres porters. I tot per intentar acabar l'any amb un bon regust de boca: aconseguir una nova victòria fora de casa i sumar 3 punts que acostin l'equip a la zona mitja de la classificació.

Al Ràcing, Pedro Munitis, que no s'ha pogut entrenar amb normalitat aquesta setmana, és dubte; tot i que el capità farà tot el possible per entrar a l'onze titular. Però és pràcticament segur que Cisma recuperarà la titularitat al lateral esquerre, en substitució de Christian Fernández.

Els càntabres afronten aquest partit amb l'objectiu de mantenir la bona línia de l'equip a casa i aconseguir la segona victòria consecutiva al Sardinero, després de derrotar el Mallorca ara fa quinze dies.

El partit d'aquest dilluns comença a les 9 de la nit i l'arbitra el basc Pérez Lasa.

stats