HÈRCULES
Esports Futbol 27/12/2010

Drenthe no es presenta al primer entrenament i l'Hèrcules afirma que no sap res d'ell

Tant el club com el cos tècnic del conjunt alacantí s'han intentat posar en contacte amb el jugador holandès, però no ho han aconseguit

Redacció
1 min

AlacantRoyston Drenthe, jugador holandès de l'Hèrcules, no s'ha presentat a la primera sessió d'entrenament del conjunt alacantí després de gaudir d'una setmana de vacances per començar a preparar el primer partit del 2011 contra el Mallorca. Drenthe ha estat l'única absència en la sessió de treball que ha realitzat l'Hèrcules al Rico Pérez i des del club han afirmat que desconeixen els motius pels quals el migcampista no s'ha presentat a l'entrenament.

Tant el club com el cos tècnic han intentat posar-se en contacte amb l'holandès sense èxit. El jugador, cedit pel Reial Madrid, formava part del grup de jugadors que gaudien d'un dia més de descans ja que, com que no va entrar en la convocatòria contra el Racing de Santander de l'última jornada (estava sancionat), el cos tècnic encapçalat per Esteban Vigo els va concedir descans un dia abans que als jugadors que sí que van haver de jugar.

stats