Futbol
Esports Futbol 12/09/2012

Higuaín dóna un punt a l'Argentina de Messi i Mascherano contra Perú (1-1)

Els dos jugadors blaugranes disputen els 90 minuts d'un partit difícil a l'Estadi Nacional Lima. L'empat de l''albiceleste' li permet seguir liderant les eliminatòries sud-americanes per al Mundial 2014

Ara
1 min
Messi abraça Higuaín després del seu gol contra el Perú

BarcelonaL'Argentina de Leo Messi i Javier Mascherano ha aconseguit aquest dimarts a la matinada un valuós empat al Perú, després d'un partit gris i difícil per a l''albiceleste'. Un gol d'Higuaín abans del descans li ha permès neutralitzar el gol del local Zambrano per salvar un punt i seguir liderant les eliminatòries. Els dos argentins del Barça s'incorporaran als entrenaments aquest dijous, després d'haver disputat 180 minuts Messi i 90 Mascherano –sancionat contra el Paraguai– en els dos partits amb la seva selecció.

El joc ha començat amb un penal fallat pel peruà Claudio Pizarro. Als vint minuts de joc, el defensa Carlos Zambrano ha avançat els peruans, que han plantejat un partit àgil i defensivament molt intens, després d'una bona centrada des de la dreta d'Advíncula.

Leo Messi ha estat perseguit, i l'estratègia enganxifosa proposada pel tècnic Markarián ha funcionat, perquè el blaugrana no ha pogut participar del joc. Però la connexió entre Lavezzi i Higuaín ha salvat els argentins quan el madridista ha superat el porter peruà amb un xut molt potent a vuit minuts del descans.

A la segona meitat, Perú ha seguit atacant a través d'un actiu Farfán, mentre que només Lavezzi creava perill per a Argentina. Higuaín, a les acaballes, ha fallat una ocasió que hauria pogut donar una victòria immerescuda als visitants.

Amb aquest resultat, Argentina té 14 punts després de set partits, mentre que Perú es queda amb 7.

stats