Lliga de campions
Esports Futbol 15/04/2012

Howard Webb, un dels àrbitres preferits per Mourinho, xiularà el Bayern-Madrid

L'entrenador portuguès del Reial Madrid ha elogiat l'àrbitre anglès, a qui li agraeix que sigui més permissiu sobre el terreny de joc en els xocs entre futbolistes

Ara
1 min

BarcelonaHoward Webb ha estat designat per la UEFA per xiular el partit entre el Bayern de Munic i el Reial Madrid, corresponent a l'anada de les semifinals de la Champions. L'àrbitre anglès, un dels històrics del futbol europeu, també és un dels preferits per José Mourinho. El tècnic portuguès li agraeix que sigui més permissiu sobre el terreny de joc, sobretot en el xoc entre futbolistes.

Mourinho va ser especialment afectiu amb Webb abans d'un partit entre el Milan i el Reial Madrid, de la temporada passada. A la prèvia de l'enfrontament, el tècnic portuguès va destacar que el britànic era dels que deixava jugar, i que per aquest motiu "es podria veure un gran partit" ja que "Webb és un àrbitre fantàstic, dels millors del món".

L'entrenador també va tenir elogis per l'àrbitre anglès després d'aquell matx de Champions, on hi va haver alguna jugada polèmica que els blancs van protestar. "Aquest àrbitre és un dels millors del món i no canviaré d'opinió per un error o una targeta de menys".

stats