Futbol
Esports Futbol 28/05/2012

Hristo Stòitxkov deixarà de ser entrenador del Litex per ser president del CSKA

L'exjugador del Barça i actual entrenador del Litex (Lovech) podria ser nomenat president del CSKA de Sofia després d'un canvi de propietari al club búlgar

Efe
1 min

SofiaHristo Stòitxkov és a un pas de convertir-se en president del CSKA de Sofia. L'exjugador del Barça, actual entrenador del Litex (Lovech) podria dirigir l'entitat búlgara després que el seu actual club hagi comprat el 40% del CSKA.

Així ho explica el rotatiu Trud. L'empresari i actual propietari del CSKA, Dimitar Borisov, ha confirmat la transacció, que s'anunciarà en els pròxims dies, i analitza els futurs canvis com "una oportunitat de millora per al club, que rebrà noves forces esportives, tècniques i financeres", destacant la figura de Hristo Stòtixkov, un ídol al seu país.

Segons l'agència de notícies Gong.bg, l'operació consistiria en què el Litex, actual club entrenat per Stoitxkov, desapareixerà (o cedirà la seva llicència esportiva a un altre club) i l'exblaugrana farà el salt de la banqueta del club de Lovech a la presidència de l'entitat de Sofia.

stats