Barça
Esports Futbol 25/08/2011

Hulk: "No podríem estar més motivats"

El davanter del conjunt portuguès avisa el Barça: "Ho donarem tot per guanyar". Hulk, a més, ha lloat el seu nou entrenador, Vítor Pereira

Redacció
1 min
Hulk, durant la roda de premsa prèvia a la final de la Supercopa d'Europa

BarcelonaUna de les estrelles del Porto, el davanter Hulk, ha assegurat aquest dijous en una entrevista a la pàgina web de la UEFA, prèvia a la final de la Supercopa d'Europa de demà divendres, que els jugadors portuguesos no podrien "estar més motivats" pel partit, i ha advertit que ho donaran "tot per guanyar".

"No amago que aquest partit amb el Barcelona és molt important. Perquè ens juguem un trofeu i perquè tenim davant els campions d'Europa", ha comentat el davanter.

Hulk considera el Barça "un dels millors equips del món", i creu que l'enfrontament serà una "prova important", ideal per mostrar el valor de l'equip campió de la darrera edició de l'Europa League, especialment després de la marxa del seu anterior tècnic, André Villas-Boas al Chelsea.

Elogis al nou entrenador

De qui ara dirigeix l'equip, Vitor Pereira, que era el segon entrenador de Villas-Boas, Hulk ha explicat que: "Ja va tenir un paper molt important, i ens va donar consells molt valuosos a tots els jugadors".

Encara sobre el nou entrenador, el davanter ha comentat que "no ha canviat l'estil de joc", i l'ha lloat: "Escolta els jugadors, i hi conversa per ajudar-los".

A més, ha explicat també que: "[Pereira] És molt exigent, i tots els jugadors saben que han de donar el màxim d'ells mateixos per agradar-li, i aquesta dinàmica genera bons problemes".

stats