Esports Futbol 11/02/2013

L'Inter, sancionat amb 15.000 euros per crits racistes contra Balotelli

Durant l'Inter-Chievo, part dels seguidors de l'equip llombard van cridar "No hi ha negres italians" en referència a Balotelli, l'únic jugador de color de la selecció italiana

Efe
1 min
Mario Balotelli / VALERIO PENNICINO / GETTY IMAGES

RomaL'Inter de Milà ha estat sancionat aquest dilluns amb una multa de 15.000 euros pels crits racistes que una part de la seva afició va fer contra el davanter italià del Milan, Mario Balotelli.

La decisió del jutge esportiu Gianpaolo Tosel ha estat motivada, segons un comunicat remès per la Lliga de Futbol italiana, "pels crits insultants i les expressions de discriminació racial".

L'episodi racista va tenir lloc diumenge durant el partit disputat entre l'Inter i el Chievo, quan una part dels seguidors de l'equip llombard van començar a entonar càntics en què es podia sentir "No hi ha negres italians", en referència a Balotelli, l'únic jugador de color de la selecció italiana.

Aquest fet es produeix dues setmanes abans que es disputi el derbi entre l'Inter i el Milan. "Em saben greu els crits racistes contra Balotelli, espero que no es repeteixin en el derbi", ha destacat el president de l'Inter, Massimo Moratti.

Balotelli, procedent del Manchester City, va signar el 31 de gener el contracte amb el Milan fins al 30 de juny del 2017.

stats