FUTBOL
Esports Futbol 22/03/2012

Roures anuncia que Mediapro abaratirà el preu dels partits de futbol la temporada que ve

"El preu ha passat de 12 euros per partit a un euro per partit, i encara l'abaratirem més", ha assegurat el president de Mediapro

Efe
1 min
Jaume Roures és el president de Mediapro.

BarcelonaEl president de Mediapro, Jaume Roures, vol oferir el futbol "encara més barat, a un preu inferior a un euro per partit a partir de la temporada que ve", segons ha anunciat aquest dijous en el marc dels Esmorzars de Treball de PwC i 'La Vanguardia'.

"Els últims anys, Mediapro ha posat el futbol a l'abast de tothom", ja que "el preu ha passat de 12 euros per partit a un euro per partit, i encara l'abaratirem més", ha dit.

Mediapro disposa d'un canal dedicat a futbol, Gol Televisión, que l'agost del 2009 va començar les seves emissions en proves a través de la TDT i el setembre del 2009 es va convertir en el primer canal TDT de pagament. Roures ha defensat la televisió de pagament a través de TDT i ha subratllat que "a Europa la televisió de pagament té un 50% de penetració i a Espanya només un 25%".

Segons la seva opinió, aquestes dades tenen una lectura positiva perquè "significa que hi ha marge de negoci en aquest sector", però també tenen una lectura negativa perquè "són fruit d'una sèrie d'errors comesos en el passat".

Aquests errors són "la legislació que va potenciar el satèl·lit i va arraconar el cable amb l'objectiu de beneficiar Prisa" i "les polítiques dels operadors de cable s'han centrat més en la telefonia que en la televisió".

stats