BARÇA
Esports Futbol 26/07/2012

Javier Mascherano renova amb el Barça fins al 2016

El migcentre argentí amplia el seu contracte i la seva clàusula de rescissió, que serà de 100 milions d'euros

Jordi Mestre
1 min
Javier Mascherano en roda de premsa a la Ciutat Esportiva del Barça

BarcelonaEl migcampista argentí Javier Mascherano ha ampliat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2016. El sou que percebrà el futbolista de San Lorenzo augmentarà, així com la seva clàusula de rescissió, que arribarà fins als 100 milions d’euros. El contracte del jugador se signarà en les pròximes setmanes, quan totes les parts implicades puguin concretar una data de trobada a Barcelona.

Javier Mascherano, de 28 anys, va arribar al Barça l’estiu del 2010 i acabaria la seva trajectòria al Barça amb 32 anys si complís íntegrament el nou contracte. L'argentí, que no s'ha perdut cap partit per lesió o malaltia des de la seva arribada, frega ja el centenar de partits oficials amb el primer equip en dues temporades i ha ofert un gran rendiment: “Mascherano ha acabat sent un jugador fonamental per a nosaltres, i des que Guardiola el va posar de central crec que no ha tingut cap partit dolent. És fonamental al vestidor per la seva experiència”, va afirmar Leo Messi fa pocs dies.

Molt content

Minuts després de l'anunci, el mateix jugador argentí ha confirmat a través de Twitter l'extensió del seu contracte i ha assegurat que se sent "molt feliç de viure aquest moment".

stats