FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 29/01/2011

Saviola, millor jugador de Portugal de la temporada 2009/2010

El diari portuguès A Bola nomena el davanter millor jugador. Des de la seva arribada l'estiu de 2009 al Benfica, és un dels pilars del seu entrenador, Jorge Jesús

Redacció
2 min
Javier Saviola celebra el gol contra l'Olhanense.

LisboaEl davanter argentí Javier Saviola ha estat nomenat pel diari esportiu portuguès A Bola com el millor jugador de Portugal de la temporada 2009/2010, guardó en el que succeeix al seu compatriota Lucho González.

L'arribada a l'estiu del 2009 de Saviola va ser crucial per al Benfica, ja que els seus gols i el seu bon joc van ajudar l'equip a aconseguir el títol de Lliga. Ja en aquesta temporada, l'argentí ha recuperat el seu olfacte golejador en els últims partits després d'un inici no massa afortunat de cara al gol, gràcies als seus sis gols en els últims sis enfrontaments a la Lliga, i segueix tenint un paper fonamental en l'esquema del seu entrenador, Jorge Jesús.

Convertit en un dels pilars de l'equip, Saviola s'ha mostrat confiat en què la Lliga portuguesa no està decidida encara, malgrat els vuit punts d'avantatge que li porta al Benfica el primer classificat, l'Oporto. "Sabem que tenim al davant un rival dur i difícil que ha perdut molts pocs punts en el que va de campionat, però també nosaltres tenim un equip competitiu i tractarem per tots els mitjans d'apropar-nos", ha subratllat en declaracions al diari A Bola.

L'ex jugador del River, Barça, Mònaco, Sevilla i Reial Madrid ha agraït la concessió del premi en el seu primer any al futbol portuguès i ha assegurat que encara té "molt més futbol per ensenyar". "Crec que cadascú ha de progressar sempre i no quedar-se en el passat, ja que en el futbol es viu del present. Estic en un club gran que demana títol i cal estar al cent per cent", ha insistit.

L'argentí ha assegurat estar "molt feliç tant en l'aspecte futbolístic com en el personal" des de la seva arribada a Lisboa, on comparteix vestidor amb diversos dels seus compatriotes –entre ells Aimar, una altra de les estrelles de l'equip–, i ha agraït al club el tracte que rep.

stats