Futbol
Esports Futbol 30/07/2012

Jordi Casals, expresident de la FCF: "Si t'has d'enfadar i discutir amb el Barça, s'ha de fer"

Casals critica amb duresa a COM Ràdio la tebior d'Andreu Subies amb el club blaugrana en el cas de la Supercopa de Catalunya, i li recorda que ell presumia de ser president de la Federació gràcies al Barça

Ara
1 min
Jordi Casals, expresident de la Federació Catalana de Futbol

BarcelonaL'expresident de la Federació Catalana de Futbol Jordi Casals ha parlat aquest migdia al programa COMEsports de COM Ràdio Barcelona, hi ha criticat la roda de premsa que ha ofert aquest matí Andreu Subies, el seu successor al càrrec: "Ell sabrà el perquè [no s'ha enfadat amb el Barça] o és que només li interessa anar a la Llotja... Qui no compleix amb un compromís li has de dir el que hagis de dir. El senyor Subies s'omplia la boca amb el Barça, que el Barça el va fer president de la Catalana i que tenia tot el seu suport, algú ho ha dir".

"I al directiu del Barça que és directiu de la Federació [Jordi Mestres] se li han d'exigir explicacions. I si t'hi has d'enfadar i discutir, s'ha de fer", ha afegit Jordi Casals.

"El problema és que no estava ben lligat, havia d'estar signat amb un document i un contracte. M'estranya que no hi hagués un document escrit, això és pel bé del futbol català", ha dit.

stats