Primera Divisió
Esports Futbol 22/04/2011

José Mourinho: "El Barça és un gran equip, però no és ni el campió d'Europa ni el campió del món"

L'entrenador del Reial Madrid ha assegurat que "no vull saber res del partit de dimecres, abans hem de jugar demà contra un adversari difícil"

Redacció
1 min
José Mourinho.

MadridJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha assegurat que "no vull saber res del partit de dimecres, abans hem de jugar demà contra un adversari difícil. A partir de dilluns començarem a pensar en el partit de dimecres".

"Nosaltres no hem acabat amb cap hegemonia. (El Barça) és un gran equip que ha guanyat moltes coses, però no és ni el campió d'Europa ni el campió del món. A mi m'agrada tenir més equilibri", ha dit l'entrenador portuguès.

"La felicitat per guanyar la Copa s'ha acabat", ha repetir José Mourinho. "Cada vegada em sento més tranquil treballant aquí. És fals que tornaré a l'Inter. Vull continuar treballant amb la tranquil·litat que a la premsa de Madrid no li agrada. El Reial Madrid serà millor la propera temporada, com tots els meus equips", ha comentat

"La lesió de Khedira és important. Sempre que un jugador està lesionat és una mala notícia i una limitació per a l'equip i per a l'entrenador. Dir que no tornarà a jugar aquesta temporada em sembla absurd. Puc pràcticament garantir que dimecres no hi serà, seria un miracle", ha explicat José Mourinho.

stats