Lliga Anglesa
Esports Futbol 11/07/2012

José Mourinho: "John Terry no és racista"

L'entrenador del Reial Madrid ha testificat, mitjançant un comunicat, en el procés en el qual el jugador anglès està acusat d'haver fet comentaris racistes al seu compatriota Anton Ferdinand

Efe
1 min
John Terry

LondresL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha assegurat aquest dimecres, durant el judici per racisme contra John Terry, que el defensa anglès "no és racista" i que "tenia una relació excel·lent amb tots els jugadors, sense importar l'ètnia".

L'extècnic del Chelsea, que va coincidir amb Terry al club londinenc des del juny del 2004 fins al setembre del 2009, ha testificat, mitjançant un comunicat, en el procés en el qual el jugador anglès està acusat d'haver fet comentaris racistes al seu compatriota Anton Ferdinand durant un partit.

El portuguès, de 49 anys, també ha declarat que Terry "va promoure nombroses campanyes de la federació anglesa (FA) en contra del racisme i diversos projectes com el de Help For Heroes", que recapta fons per ajudar els ferits a la guerra de l'Afganistan.

"Mai vaig veure cap indici de comportament racista per part de Terry cap a cap futbolista. Sé que el jugador no és racista", ha explicar Mourinho a través d'un comunicat, signat també per Frank Lampard, Fernando Torres i Petr Cech, companys d'equip de l'anglès.

stats