Reial Madrid
Esports Futbol 21/12/2010

José Mourinho deixa plantats els mitjans de comunicació i envia Karanka a la roda de premsa

Serà la primera vegada que Mourinho no es presenti a una roda de premsa sense estar sancionat, situació que ja va passar en Lliga de Campions i Lliga

Redacció
1 min
Jose Mourinho.

MadridJosé Mourinho, tècnic del Reial Madrid, no realitzarà avui l'habitual roda de premsa prèvia a un partit, el de demà d'anada dels vuitens de final de Copa del Rei davant el Llevant, i cedirà la paraula al seu segon Aitor Karanka.



Serà la primera vegada que Mourinho no es presenti a una roda de premsa sense estar sancionat, situació que ja va passar en Lliga de Campions i Lliga, quan va ser castigat per la seva expulsió davant el Real Murcia en Copa del Rei i pel seu comportament a Amsterdam contra l'Ajax per ser l'ideòleg de les expulsions de Sergio Ramos i Xabi Alonso.



A la conclusió de l'entrenament del Reial Madrid a la Ciutat Esportiva de Valdebebas, serà Aitor Karanka el que parli davant els mitjans de comunicació.

 Ho farà després de l'última roda de premsa de Mourinho, després del triomf davant el Sevilla, quan va demanar una reunió amb el president Florentino Pérez i va atacar al director general Jorge Valdano.

stats