MUNDIAL
Esports Futbol 14/12/2010

Joseph Blatter: "Gais i lesbianes haurien d'abstenir-se de qualsevol activitat sexual a Qatar"

El president de la FIFA, Joseph Blatter, ha tractat de fer broma quan li han preguntat per l'actitud de Qatar respecte a l'homosexualitat

Redacció
1 min
Joseph Blatter.

BarcelonaEl president de la FIFA, Joseph Blatter, ha indicat que la decisió d'organitzar els Mundials 2018 i 2022 a Rússia i Qatar, respectivament, ha estat relacionada amb la idea “d'expandir l'esport i no per diners”.

Davant la pregunta de si gais i lesbianes s'han de preocupar per si podran assistir al Mundial de Qatar per l'actitud hostil que hi ha en aquest país respecte a l'homosexualitat, Blatter ha tractat de fet broma: “Haurien d'abstenir-se de qualsevol activitat sexual”. El mandatari ha remarcat després que la FIFA no tolerarà cap forma de discriminació i ha assenyalat que estava segur que tots podrien assistir i gaudir del Mundial de Qatar.



D'altra banda, la FIFA destinarà 80 milions de dòlars a un fons d'inversió perquè l'amfitrió de l'últim Mundial, Sud-àfrica, pugui desenvolupar el futbol, l'educació, la salut i els projectes humanitaris. “El fons d'inversió és l'última peça del nostre mosaic relacionat amb les activitats del Mundial 2010 per a Sud-àfrica i el continent africà”, ha declarat Blatter. "Aquesta és també una recompensa per als sud-africans per haver estat tan grans amfitrions", ha comentat.

stats