Vila-real
Esports Futbol 26/12/2010

Juan Carlos Garrido vol "mantenir el nivell i lluitar per un títol"

Juan Carlos Garrido, entrenador del Vila-real CF, repassa el seu primer any al capdavant de l'equip i el qualifica de "molt bo"

Redacció
1 min
Juan Carlos Garrido, donant ordres al seu equip.

Vila-realJuan Carlos Garrido, entrenador del Vila-real CF, repassa el seu primer any al capdavant de l'equip, que ha qualificat de "molt bo", a més de mostrar-se "molt ambiciós" per al 2011 en la segona meitat de la temporada.



Garrido compleix ja onze mesos al capdavant de l'equip, després d'arribar al gener, i reconeix que està "feliç i content per com han anat les coses" en un any que, al seu judici, ha estat " molt bo" després de complir els seus objectius.



A més, el mateix Garrido assegura que després d'un bon any, les aspiracions per al proper són "molt ambicioses", ja que té com a idea principal "mantenir el nivell i lluitar per un títol".



En el resum d'aquest any, l'entrenador valencià vol dividir 2010 en dues parts, una primera que abasta la recta final de la temporada anterior i que "va servir per seguir creixent i sortir reforçats a poc a poc després d'un inici complicat", però que va permetre arribar a la UEFA Europa Lliga. La segona part la centra en el tram de l'actual temporada que es porta disputada, en la qual la situació "fins i tot és més positiva", segons el tècnic del Vila-real CF.



"La veritat és que en aquesta campanya les coses van molt bé. És un inici molt bo i estem ben classificats. A això se suma que l'equip està realitzant un bon joc i hi ha molta identificació per part dels aficionats amb el que estem fent. Per això estem molt contents", diu.

stats