ESPANYOL
Esports Futbol 25/05/2011

Albín: "Espero que la temporada vinent l'Espanyol també estigui situat a la part alta"

Juan Albín ha estat presentat aquest matí com a nou jugador de l'Espanyol. El davanter uruguaià ha confirmat que té moltes ganes i que té molta ambició de cara a la seva nova etapa professional.

Redacció
1 min
Albín, a Cornellà - El PRat

BarcelonaAlbín, però, ha volgut explicar la seva mala relació amb el seu exentrenador, Míchel: "El primer any al Getafe va ser bastant irregular per les lesions i l'adaptació, però després crec que vaig fer temporades molt bones. Fa dos anys va arribar un entrenador-Míchel-que creia que m'anava a tractar d'una altra manera, però no em va donar confiança suficient perquè estigués content", ha apuntat l'uruguaià.

De tota manera, Albín passa pàgina. "Ara tot això està oblidat i en la recta final de la Lliga vaig ser important, però abans no va poder donar-me cinc o sis partits per veure si podia encaixar en el seu esquema o no. Però és igual, no m'agrada parlar del que fan els entrenadors, haurà tingut els seus motius ", ha insistit.

Baixes confirmades

D'altra banda, l'Espanyol ha confirmat també les sortides de Duscher i d'Iván Alonso, que s'uneixen a les ja sabudes de Chica (Betis) i David García.

stats