Europa League
Esports Futbol 20/09/2012

Un gol de Juanfran dóna els primers tres punts al Llevant contra el Helsinborgs (1-0)

El lateral esquerre de l'equip granota ha aprofitat una falta treta amb picardia per batre el porter suec amb un xut creuat. Els de Juan Ignacio Martínez sumen el primer triomf al grup L

Juanfran lluita amb Lindström per una pilota durant el Llevant-Helsinborgs

BarcelonaEl Llevant s'ha estrenat amb una victòria a la fase de grups de l'Europa League. En el seu debut a casa, l'equip granota ha superat per 1-0 l'equip suec del Helsinborgs. Un gol de Juanfran al minut 40 ha sigut suficient per deixar els tres punts al Ciutat de València. El lateral esquerre ha aprofitat una falta treta amb picardia per batre el porter suec amb un xut creuat.

Els locals han sigut superiors, especialment a la segona meitat, quan Ángel, Juanlu o Barkero han inquietat la porteria de Hansson. El partit s'ha obert i ha facilitat les sortides al contratac del Llevant. El 2-0, però, no ha arribat i al conjunt granota li ha tocat patir en els últims minuts.

El Helsinborgs, tot i fregar l'empat en alguna acció de Nikola Djurdic, no ha pogut neutralitzar el gol de Juanfran i marxa de València amb una derrota.