Futbol internacional
Esports Futbol 10/08/2012

La Juve encara confia que Conte pugui demostrar la seva innocència al comitè d'apel·lació

L'actual entrenador de l'equip de Torí ha estat inhabilitat durant deu mesos pel cas d'arreglar resultats i frau en apostes esportives que esquitxa la Sèrie A

Efe
1 min
Antonio Conte

RomaEl Juventus de Torí ha expressat aquest divendres el seu desig que el seu entrenador, l'italià Antonio Conte –inhabilitat per deu mesos–, pugui demostrar la seva innocència en l'escàndol d'arreglar resultats i frau en apostes esportives que esquitxa el 'calcio'.

L'equip transalpí, vigent campió de la lliga italiana, ha sortit al pas amb un comunicat després de conèixer-se la sentència que ha dictat –aquest mateix divendres– la comissió disciplinària de la Federació Italiana de Futbol (FIGC) pel procés esportiu dut a terme a Roma la setmana passada.

La Juve insisteix en el "suport total a Antonio Conte i Angelo Alessio –el segon entrenador, també sancionat per dos mesos– i en el desig que puguin demostrar la seva innocència en els següents graus del judici".

"L'equip d'advocats ja està treballant per redactar els motius d'apel·lació, en la convicció que les raons per afirmar que [els sancionats] són aliens als fets imputats no canviaran", diu el comunicat.

Es preveu que a partir del 20 d'agost la cort de justícia de la Federació Italiana de Futbol comenci a estudiar els possibles recursos de la sentència anunciada aquest divendres per pronunciar-se en el termini d'uns tres dies, una decisió que després es podria recórrer al Tribunal d'Arbitratge Esportiu del Comitè Olímpic Italià (CONI).

stats