Esports Futbol 27/03/2012

Kaká: "La llei del silenci va ser decisió conjunta de tècnics i jugadors"

El jugador brasiler diu a Telemadrid que el cos tècnic i els jugadors van decidir no parlar, si bé ara tornen "a la normalitat" i els jugadors ja parlen

Efe
1 min
Kaká celebra el seu gol a Nicòsia / YORGOS KARAHALIS / REUTERS

NicòsiaKaká, jugador brasiler del Reial Madrid, ha explicat després del triomf del seu equip a Nicòsia davant l'Apoel (0-3), que la llei del silenci que acaben de donar per finalitzada, ha estat "una decisió conjunta del cos tècnic amb els jugadors".

Kaká ha confirmat que des d'ara els futbolistes del Reial Madrid tornaran a fer declaracions. "Ha estat una decisió conjunta del cos tècnic amb els jugadors. Vam decidir que en aquell moment era millor que no es parlés", ha assegurat a Telemadrid. "A poc a poc anem tornant a la normalitat. Els jugadors parlarem ja", ha afegit.

Kaká ha destacat la importància que ha tingut en el partit davant l'Apoel la seva entrada al costat del seu compatriota Marcelo. "Hem tingut mitja hora en què Marcelo i jo hem fet coses diferents a les que estava fent l'equip. Així és el grup. Hi ha jugadors diferents que fan el millor. Estic content perquè he tingut minuts i és el que importa, ser una opció per a l'entrenador i a poc a poc anar aprofitant les oportunitats que tinc jugant uns dies més altres menys", ha afegit.

stats