Supercopa
Esports Futbol 16/08/2011

Karanka: "Hem de sortir a guanyar"

El segon entrenador del Reial Madrid ha confirmat que farà canvis a l'equip titular pel partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Camp Nou

Efe
2 min
Aitor Karanka

MadridAitor Karanka, segon tècnic del Reial Madrid, ha confirmat en roda de premsa que farà canvis a l'equip titular pel partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Camp Nou, i ha assegurat que han de "de sortir a guanyar" després de l'empat a dos gols de l'anada.

Karanka ha tornat a substituir el portuguès José Mourinho en roda de premsa. A la ciutat esportiva de Valdebebas i abans de viatjar a Barcelona, ha deixat clara la mentalitat amb què els seus jugadors sortiran contra el Barcelona.

"Estem centrats en el partit. Sabem que ens juguem un títol i portem un resultat que ens obliga en principi a guanyar. A això anem. Després del partit de l'altre dia encara tenim més ganes de portar el títol a Madrid", ha assegurat.

"És clar que hem de sortir a guanyar des del principi. Intentarem donar el bon nivell que vam oferir l'altre dia al Bernabéu i que allò que es vegi al camp es reflecteixi en el marcador", ha afegit.

Karanka ha lamentat viatjar a Barcelona amb un empat a dos després de sentir-se superiors al Bernabéu. "Vam tenir ocasions de sobres per guanyar però grandíssims jugadors no van tenir el seu dia. Tampoc l'any passat van començar encertats i després Cristiano i Karim no van parar".

El segon entrenador no espera canvis en la imatge del seu rival. "El Barça sempre és el mateix, té el seu estil que fa quatre anys donant-li bons resultats". I encara que no va confirmar els que hi haurà al Reial Madrid, el portuguès Fabio Coentrao es perfila titular.

"Aquesta pretemporada, en els primers partits a Los Angeles, va donar mostres del jugador que és, jugant en posicions diferents. Ve a aportar molt per la qualitat i la polivalència que té", va dir.

Sobre un altre portuguès, Pepe, l'ha defensat després de rebre crítiques per la seva agressivitat dins del terreny de joc. "Viu molt intensament els partits. Per a nosaltres tenir jugadors així és important. Aquest caràcter i la manera de veure els partits".

stats