Copa del Rei
Esports Futbol 07/09/2011

L'Hospitalet i el Llagostera superen l'eliminatòria de Copa, i el Girona i el Sant Andreu cauen

L'Hospi ha superat el Leganés (3-2), el Llagostera al Cerceda (2-1), el Girona ha sigut atropellat a Riazor (5-1) i el Sant Andreu a casa amb l'Oriola (0-1). Aquest dijous és el torn del Nàstic a Valladolid (20h)

Redacció
1 min
Celebració d'un dels gols del conjunt riberenc contra el Leganés

BarcelonaSort diversa dels equips catalans en la segona eliminatòria de la Copa del Rei 2011/2012. A l'espera del que faci aquesta dijous el Nàstic de Tarragona al camp del Valladolid (20 hores), i després de la desfeta d'ahir del Sabadell a Alcorcón (2-1), només queden vius dos catalans: l'Hospitalet i el Llagostera, els dos de Segona B.

El resultat més sorprenent han sigut la golejada que s'ha endut el Girona a Riazor. Els gironins s'han avançat al marcador tot just començar el partit amb gol de Dani Nieto i semblava que podrien donar la sorpresa, però el Deportivo ha reaccionat amb un 'hat trick' de Lassad, un gol en pròpia porteria de Jose i el cinquè de deportivista Salomao (5-1)

Dels tres equips de Segona B que havien superat la primera eliminatòria –el Sant Andreu en va quedar exempt–, tots tres jugaven a casa amb el factor camp a favor, i només han avançat fins a la tercera l'Hospi i el Llagostera. Els andreuencs s'han vist sorpresos per l'Oriola (0-1). Els riberencs han derrotat el Leganés en un partit vibrant (3-2), mentre que els gironins han hagut d'anar fins a la pròrroga per desfer-se del Cerceda gallec (2-1).

stats