Futbol
Esports Futbol 22/12/2010

L'AFE manté l'amenaça de vaga si la LFP no canvia els horaris de la jornada del dia 2 de gener

La Lliga de Futbol Professional no ha tardat gaire a emetre un comunicat amb el que ratifica tots els horaris fets públics ahir

Redacció
1 min

BarcelonaLa Lliga de Futbol Professional (LFP) va fer públics ahir els horaris de la primera jornada de l'any, que es repartirà entre el diumenge 2 de gener i el dilluns 3. I avui la l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha alçat la veu indignada. Luis Miguel Rubiales, el president de l'AFE, ha assegurat que ja trobaven malament d'entrada que es juguessin partits el dia 2 de gener perquè és un dia que el conveni de futbolistes diu que és de descans, però que havien dit a la LFP que podien acceptar jugar aquest dia si els partits es jugaven tots entre les cinc i les set de la tarda. Com que la LFP no els ha fet cas (hi ha partits de Primera el diumenge des de les quatre de la tarda fins a les dotze de la nit, i partits de Segona de les dotze del migdia a les 8 de la tarda), Rubiales manté l'amenaça que els futbolistes no jugaran cap partit si no es canvien els horaris.

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha respost de seguida al desafiament de l'AFE emetent un comunicat amb el que ratifiquen els horaris fets públics ahir.

stats