Copa Amèrica
Esports Futbol 12/07/2011

L'Argentina es reconcilia amb Messi, però les portades se les endú Agüero

El crac del Barça va agrair a l'afició de Córdoba el seu suport durant el partit, i els companys es van desfer en elogis pel gran partit de Messi contra Costa Rica

Albert Solé
1 min
Portada del diari argentí 'Olé' després del Argetina-Costa Rica (3-0) dedicada al kun Agüero.

BarcelonaTotes les portades dels diaris argentins estan dedicades al Kun Agüero, autor de dos dels tres gols de l'Argentina aquesta matinada contra Costa Rica (3-0). Però el mateix Kun reconeixia al final del partit que el millor havia sigut Messi, i que "quan tinc la pilota sempre el busco a ell, Messi és molt important per nosaltres".

I és que Messi havia sigut molt criticat per la premsa i part de l'afició argentina en els dies previs pels mals partits (amb dos empats) contra Bolívia i Colòmbia. Per aquest motiu, després de l'estadi de Córdoba li mostrés tota la seva estima durant els 90 minuts, el crac del Barça va voler agafar el micròfon quan li van entregar el premi de millor jugador del partit, i es va dirigir als espectadors: "Ens feia falta aquesta estima allà d'on veníem; ara comença una altra Copa Amèrica i nosaltres més que ningú volem el millor per a l'Argentina".

Sergio "Checho" Batista, el seleccionador argentí, també va valorar molt el partit de Messi: "Ha jugat un partit espectacular, grandiós". "Havíem parlat molt de la part anímica, no només de Messi, sinó de tot el grup", va dir Batista.

stats