Lliga Anglesa
Esports Futbol 27/12/2010

L'Arsenal es deixa guiar per Cesc Fábregas i derrota un Chelsea desorientat (3-1)

L'Arsenal puja al segon lloc de la Premier a dos punts del United. El blues feia temps que no tenien una ratxa tant dolenta, tot i seguir quarts

Cesc Fábregas i Theo Walcot, avui després de marcar un gol al Chelsea.

BarcelonaL'Arsenal poruc que s'encongia en els partits grans no ha aparegut avui a l'Emirates Stadium, i el Chelsea demolidor de l'inici de temporada tampoc. L'equip d'Arséne Wenger ha derrotat clarament als de Carlo Ancelotti per 3-1 i no li perden la pista al Manchester United, líder sòlid de la Premier.

La victòria gunner es va fonamentar en la figura del seu capità, el català Cesc Fábregas, que tornava avui d'una lesió, i ha conduït el joc i l'atac del seu equip com un mestre. Seu ha sigut el segon gol del partit, després d'aprofitar un greu error del ghanès Essien a l'inici de la segona part, i just abans del descans la ha deixat el gol mastegat a Song que obria el marcador. I en ple desconcert defensiu del Chelsea, Cesc ha tornat a assistir un company, ara Theo Walcot, que deixava als blues grogui.

El gol de cap d'Ivanovic només ha servit per maquillar un resultat dur, sobretot pel joc d'uns i altres. El Chelsea no patia una mala ratxa com aquesta (sis punts dels últims vuit partits) des del 1998.

Arsenal: Fabianski; Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy; Song, Fabregas (Rosicky, m.88), Wilshere; Walcott (Diaby, m.73), Van Persie (Chamakh, m.75), Nasri.

Chelsea: Cech; Ferreira (Bosingwa, m.61), Ivanovic, Terry, Cole; Essien, Obi Mikel (Ramires, m.46), Lampard; Kalou, Drogba, Malouda (Kakouta, m.56).

Gols: 1-0: m.44: Song. 2-0: m.51: Cesc. 3-0: m.53: Walcott. 3-1: m.58: Ivanovic.

Àrbitre: Mark Clattenburg. T.G.: als locals Van Persie, Cesc; i als visitants Cole, Kalou i Lampard.