Premier League
Esports Futbol 20/09/2014

L'Arsenal guanya en tres minuts i el Liverpool segueix sense trobar el camí

Els de Wenger solucionen el partit contra l'Aston Villa amb tres gols consecutius mentre que el Liverpool s'estavella al camp del West Ham

Danny Welbeck, autor del segon gol de l'Arsenal al camp de l'Aston Villa / DARREN STAPLES / REUTERS

BarcelonaLa cinquena jornada de Lliga de la Premier ha servit perquè l'Arsenal hagi aconseguit un triomf balsàmic després de caure en el debut a la Champions al camp del Dortmund. Els d'Arsène Wenger han superat l'Aston Villa gràcies a tres gols en tres minuts (0-3). En canvi, el Liverpool de Brendan Rodgers segueix amb el seu inici irregular de temporada i aquest dissabte ha perdut al camp del West Ham (3-1).

L'Arsenal ha derrotat l'Aston Villa a domicili amb tres gols entre els minuts 33 i 36. Özil ha obert el marcador aprofitant una assistència de Wellbeck, i aquest ha fet el segon gol amb una assistència de l'alemany. El tercer ha estat un autogol de Cissokho. Un resultat que deixa els de Wenger a la zona alta de la classificació.

En canvi, el Liverpool tan sols ha pogut guanyar dos partits al torneig de la regularitat. Després de fer un gran any el curs passat (va disputar el títol fins a la darrera jornada), els de Rogers no acaben de trobar el camí correcte. Aquest dissabte, al camp del West Ham, s'han vist superats amb els gols de Winston Reid, Sakho i Amalfatano –pels 'reds' ha marcat Sterling.

D'altra banda, el Queen's Park Rangers i l'Stoke City han empatat a 2, el mateix resultat que el Newcastle - Hull City. El Burnley no ha pogut passar de l'empat sense gols a casa contra el Sunderland, mentre que el Southampton s'ha imposat al Swansea per 0-1.