Futbol
Esports Futbol 31/01/2015

L'Atlètic de Madrid ofega l'Eibar en mitja hora (1-3)

Griezmann obre el triomf matalasser amb un xut creuat i Mandzukic, amb dos gols consecutius, remata la feina al minut 25 a Ipurua

Mandzukic celebra un dels seus dos gols contra l'Eibar

BarcelonaL'Atlètic de Madrid no s'ha deixat impressionar per l'aiguat que ha condicionat l'inici del matx a Ipurua i ha resolt el seu desplaçament a Eibar amb una victòria còmoda per 1-3 que ja tenia a la butxaca al minut 25 de partit, gràcies als gols de Griezmann i Mandzukic (2).

El francès, assistit intel·ligentment per Raúl García, ha obert el marcador amb un xut creuat des de la banda esquerra, al qual res ha pogut fer el porter local Irureta. Era el minut 7 de partit i l'Atlètic ja dominava en el marcador. És el que semblava més difícil en un terreny de joc parcialment inundat.

El 0-2 ha arribat al minut 23, quan Mandzukic ha rematat, tot sol al segon pal, una centrada de Griezmann. L'ex del Bayern ha tornat a veure porteria dos minuts més tard, en aprofitar una badada defensiva de la defensa guiposcoana.

Amb el 0-3, i ja sense pluja (amb el terreny de joc amb més fang que tolls), l'Atlètic s'ha dedicat a controlar esforços i gestionar un avantatge que en cap moment ha perillat, malgrat que l'Eibar ha intentat inquietar amb pilotes a l'àrea i una forta pressió. De fet, el gol de l'honor local ha arribat a un minut del 90, quan Piovaccari ha empès, de cap, una centrada des de l'esquerra.