Hèrcules
Esports Futbol 24/01/2011

L'Hèrcules no té res a fer a San Mamés davant un Athetic Club que es fica a Europa (3-0)

Els tres gols de l'Athletic Club els han fet les tres estrelles basques: Javi Martínez i Fernando Llorente de cap, i el joveníssim Iker Muniain al contracop

Javi Martínez celebra l'1-0 davant el jugador de l'Hèrcules Cortés.

BilbaoL'Hèrcules s'ha vist superat en tot moment aquesta nit per un Athletic Club que ha tornat a les places de competició europea gràcies a la victòria. Els bascos han fet un partit rodó, i des del primer minut han assetjat la porteria de Calatayud. Als 5 minuts Javi Martínez ha rematat de cap de manera esplèndida un córner picat per David López. Amb l'1-0 l'Hèrcules ha desaparegut, i l'Athletic Club ha controlat en tot moment el partit.

En la represa, un gol ràpid també de cap de Fernando Llorente va deixar el partit resolt, i poc després una pilota robada pel menut Iker Muniain al mig del camp l'ha resolt amb un ràpid contracop culminat amb sobrietat. Quedava encara mitja hora de partit, però el matx ja estava acabat.

3 - Athletic Club: Iraizoz; Iraola, San José, Ekiza, Koikili; David López, Gurpegui (Orbaiz, min.46), Javi Martínez, Muniain (Gabilondo, min.77); Toquero i Llorente (De Cerio, min.66).

0 - Hèrcules CF: Calatayud; Cortés, Abraham Paz (Cristian, min.61), Pamarot, Peña; Fritzler (Rodríguez, min.61), Abel Aguilar; Rufete, Valdez, Tiago Gomes (Portillo, min.72); i Trezeguet.

Gols: 1-0, min.7: Javi Martínez. 2-0, min.58: Llorente. 3-0, min.64: Muniain.

Àrbitre: Undiano Mallenco (Comitè Navarrès). Groga als locals Iraola, Orbaiz, i als visitants Cortés, Fritzler, Rufete i Portillo.

Incidències: Uns 30.000 espectadors a San Mamés.