Lliga de Campions
Esports Futbol 13/03/2012

L'Olympique de Marsella elimina l'Inter a Milà amb un gol de Brandao a l'últim minut (2-1)

Diego Milito ha empatat l'eliminatòria a falta d'un quart d'hora, però Brandao ha fet el gol de l'empat decisiu al 90', fent inútil el 2-1 de Pazzini de penal posterior

A.s.
Dejan Stankovic lamenta una ocasió fallada en l'Inter-OM

BarcelonaL'Inter de Milà ha quedat eliminat en els vuitens de final de la Champions en un mal partit contra l'Olympique de Marsella tot i que ha estat a punt de forçar la pròrroga. Els francesos arribaven a Milà amb un 1-0 a favor de l'anada –marcat a l'últim minut per Ayew–, i després d'uns 20 primers minuts de setge milanès, han controlat força bé l'eliminatòria fins al minut 75. A falta d'un quart d'hora Diego Milito ha caçat un rebuig del porter marsellès per fer l'1-0 que forçava la pròrroga. El partit s'encaminava cap al temps extra fins que el brasiler Brandao, que feia poc que havia saltat a la gespa, ha marcat l'empat a 1 en el minut 90'. En la jugada següent, Pazzini tornava a marcar per l'Inter, però els italians necessitaven un altre gol, i se'ls ha acabat el temps.