Mallorca
Esports Futbol 05/12/2010

Laudrup: "Hem jugat malament, i prefereixo perdre per 3-0 que no amb un enganyós 2-1"

El tècnic danès creu que amb aquest resultat l'equip tornarà a tocar de peus a terra i no farà volar coloms pensant en aconseguir una plaça per europa l'any vinent

Redacció
1 min
Michael Laudrup ha reconegut que el seu Mallorca mereixia perdre a Getafe

GetafeMichael Laudrup, entrenador del Mallorca, ha reconegut que el seu equip no era mereixedor de la victòria, i ha assegurat que prefereix “perdre per 3-0 jugant malament que no pas amb un resultat més ajustat i enganyós, com un 2-1”.

Sobre la derrota, Laudrup considera que “ja ens va bé”, ja que “llegeixes cada dia coses sobre Europa o la revel·lació del campionat, intentes tenir el cap fret però sempre entra alguna cosa”. L'entrenador danès també ha parlat de la vaga de controladors aeris, que ha obligat l'equip balear a desplaçar-se avui diumenge; però ha considerat que “no és el culpable de la derrota”.

Del partit, el tècnic del Mallorca ha explicat que “hem intentat reaccionar a la segona part, tenint més possessió de pilota, però només ha servit per maquillar el joc”. I sobre el futur, creu que la clau per tornar als bons resultats és “que els jugadors continuïn treballant com fins ara”.

stats